ABOUT US

Agathe-M maakt unieke producten van duurzame materialen. Elk kledingstuk is handgemaakt door eigenaresse Mirjam Blom, of door mensen met wie ze nauw samenwerkt.

Haar hele leven heeft Mirjam al een fascinatie voor hergebruik van spullen en materialen. Altijd is zij op zoek naar een nieuw bestaan voor bestaande producten. Ze is begonnen met het maken van jurken van handgehaakte en gebreide stoffen uit de jaren `70. Het mooie van werken met deze stoffen is dat ze handgemaakt zijn door mensen thuis. Alle stoffen zijn uniek en met fantasie tot stand gekomen.

Door het zoeken naar nieuwe producten en materialen is zij in contact gekomen met mensen die heel creatief bezig zijn met het maken van kleding en accessoires in het buitenland. Ook zij maken veel gebruik van gerecyclede- en restmaterialen waardoor de samenwerking fantastisch is.

Doordat Mirjam veel van haar artikelen zelf maakt, produceert en uitzoekt heeft zij een uniek aanbod van spullen die je niet overal vindt.  Vaak komen mensen terug om te vertellen hoe blij ze zijn met de jurken, vesten, rokken, bodywarmers, sloffen, dekens, vloerkleden en schoenen. 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon